Cateringmeny

Vecka 3

Måndag

Vegetarisk: Smör stekt ostronskivling med persilja ,vitlök och smörbönor samt dill rostad potatis.(L)
Fisk: Panerad rödspätta med kallörtsås med krabba samt dill rostad potatis.(G,L)
Kött: BBQ-stekt kycklinglårfilé med BBQ-sås samt Mac´n cheese.(G)
Sallad: Ost-och skinksallad med soyabönor samt rökt paprikacreme.(L)

Tisdag

Vegetarisk: Mozzarella-och spenat lasagne med rostade pumpa kärnor.(L,G)
Fisk: Persilje bakad sejfilé med rosépepparsås samt potatismos.(L)
Kött: Grekisk färsbiff med tzatziki och råstekt potatis.(L)
Sallad: Ost-och skinksallad med soyabönor samt rökt paprikacreme.(L)

Onsdag

Vegetarisk: Kikärtsbiff med bearnaisesås och klyftpotatis.(G)
Fisk: Rimmad torsk med hummersås och krossad potatis med purjolök.(L)
Kött: Helstekt fläskfilé med bearnaisesås och klyftpotatis.
Sallad: Ost-och skinksallad med soyabönor samt rökt paprikacreme.(L)

Torsdag

Vegetarisk: Thaisoppa/Ärtsoppa med pannkakor och tillbehör.(L,G)
Fisk: Thaisoppa med scampi och pannkakor samt tillbehör.(L,G)
Kött: Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkakor och tillbehör.(L,G)
Sallad: Ost-och skinksallad med soyabönor samt rökt paprikacreme.(L)

Fredag

Vegetarisk: Taco soyafärs med pico de gallo ,créme fraiche ,tortilla chips ,jasminris ,och limeklyfta.(L)
Kött: Mexican Pulled beef med pico de gallo ,créme fraiche ,tortilla chips ,jasminris ,och limeklyfta.(L)
Sallad: Ost-och skinksallad med soyabönor samt rökt paprikacreme.(L)

Alternativ

Gluten: (G)
Laktos: (L)
Nötter: (N)