Cateringmeny

Vecka 42

Måndag

Vegetarisk: Jambalaya med vitlökssås.(L)
Fisk: Panerad rödspätta med Danskremouladsås samt kokt potatis.(G)
Kött: Jambalaya med vitlökssås.(Kyckling,röktskinka,räkor).(L)
Sallad: Asiatisk kycklingsallad.

Tisdag

Vegetarisk: Kikärts Wallenbergare med bryntsmör,potatismos,grönaärter och rårörda lingon.
Fisk: Sprödbakad torsk med skaldjursröra samt citronrostad potatis.(L,G)
Kött: Kalv Wallenbergare med bryntsmör,potatismos,grönaärter och rårörda lingon.
Sallad: Asiatisk kycklingsallad.

Onsdag

Vegetarisk: Marinerad friterad quornfilé med chili-och koriandersås samt jasminris.(L)
Fisk: Vitvins pocherad torsk med dragonsås samt potatismos.(L)
Kött: Stekt kyckling med chili-och koriandersås samt jasminris.(L)
Sallad: Asiatisk kycklingsallad.

Torsdag

Vegetarisk: Ärtsoppa/Thaisoppa med pannkakor och tillbehör.(L,G)
Fisk: Thaisoppa med scampi samt pannkakor och tillbehör.(L,G)
Kött: Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkakor och tillbehör.(L,G)
Sallad: Asiatisk kycklingsallad.

Fredag

Vegetarisk: Rostad butternutpumpa med örtolja samt bearnaisesås och klyftpotatis och morötter samt haricotsverts.
Kött: Helstekt fläskfilé med bearnaisesås samt klyftpotatis och morötter samt haricotsverts.
Sallad: Asiatisk kycklingsallad.

Alternativ

Gluten: (G)
Laktos: (L)
Nötter: (N)