Deprecated: Cannot use "parent" when current class scope has no parent in /customers/1/6/3/restaurangnova.se/httpd.www/site-admin/classes/i18n.php on line 27 Cateringmeny - Restaurang Nova

Cateringmeny

Vecka 34

Måndag

Vegetarisk: Rostade palsternackor med nudlar, purjolök, rostadlök samt jordnötssås.(N,G)
Fisk: Stekt sejfilé med fläderblom-och gräslöks dressing samt kokt potatis.(G,L)
Kött: Spaghetti med strimlad biff, vitlök, lök, tomat, grädde och zucchini.(G,L)
Sallad: Kräftstjärtar med prästostdressing samt kokt ägg.(L)

Tisdag

Vegetarisk: Raggmunk med keso och marinerade soyabönor.(G,L)
Fisk: Dagens fångst med kräftsås samt dill potatis stomp.(L)
Kött: Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.(L,G)
Sallad: Kräftstjärtar med prästostdressing samt kokt ägg.(L)

Onsdag

Vegetarisk: Linsbiff med ärtpesto samt potatismos.(L,G)
Fisk: Kokt torsk med äggsås samt kokt potatis.(L)
Kött: Helstekt fläskytterfilé med champinjonsås och potatismos.(L)
Sallad: Kräftstjärtar med prästostdressing samt kokt ägg.(L)

Torsdag

Vegetarisk: Zucchini piccata Milanese med tomatsås och ris.(G,L)
Fisk: Fisk piccata Milanese med tomatsås och ris.(G,L)
Kött: Grekisk lamm-och nötfärsbiff med tzatziki och rostad potatis.(L)
Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon och krutonger.(L,G)

Fredag

Vegetarisk: Rostad sötpotatis och halloumiost samt mango salsa och soyabönor.(L)
Kött: Chili glazade chicken drumsticks med currysås samt mangosalsa och jasminris samt rostad broccoli.
Sallad: Caesarsallad med kyckling, bacon och krutonger.(L,G)

Alternativ

Gluten: (G)
Laktos: (L)
Nötter: (N)