Cateringmeny

Vecka 22

Måndag

Vegetarisk: Ugnsomelette med spenat-och broccoli.(L)
Fisk: Friterade bläckfiskringar med jasminris,chiliaioli och persilja samt citron.(G)
Kött: Kycklingbröst med klyftpotatis samt bacon-och paprikasås.(L)
Sallad: Rökt kalkon,chilikeso och örtkryddade bönor.(L)

Tisdag

Vegetarisk: Zucchiniplättar med fetaost-och linser samt dill dressing.
Fisk: Koljafilé med hummersås och potatismos.(L)
Kött: Biff Rydberg med tärnad potatis,lök,rödvinssås och senaps kräm.
Sallad: Rökt kalkon,chilikeso och örtkryddade bönor.(L)

Onsdag

Vegetarisk: Wallenbergare med bryntsmör,potatismos,gröna ärter och rårörda lingon.(L,G)
Fisk: Dill rimmad torskfilé med hackat ägg-och räkor,vitvinssås och kokt potatis.(L)
Kött: Wallenbergare med bryntsmör,potatismos,gröna ärter och rårörda lingon.(L,G)
Sallad: Rökt kalkon,chilikeso och örtkryddade bönor.(L)

Torsdag

Vegetarisk:
Fisk: Stängt!
Kött:
Sallad:

Fredag

Vegetarisk:
Fisk: Stängt!
Kött:
Sallad:

Alternativ

Pasta: Bolognese alt Krämig kycklingpasta med soltorkadetomater och parmesan.(L,G)
Innehåller gluten (G):
Innehåller laktos (L):
Innehåller nötter (N):