Cateringmeny
Vecka 34
Måndag
Vegetarisk: | Rostade palsternackor med nudlar, purjolök, rostadlök samt jordnötssås.(N,G) |
Fisk: | Stekt sejfilé med fläderblom-och gräslöks dressing samt kokt potatis.(G,L) |
Kött: | Spaghetti med strimlad biff, vitlök, lök, tomat, grädde och zucchini.(G,L) |
Sallad: | Kräftstjärtar med prästostdressing samt kokt ägg.(L) |
Tisdag
Vegetarisk: | Raggmunk med keso och marinerade soyabönor.(G,L) |
Fisk: | Dagens fångst med kräftsås samt dill potatis stomp.(L) |
Kött: | Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon.(L,G) |
Sallad: | Kräftstjärtar med prästostdressing samt kokt ägg.(L) |
Onsdag
Vegetarisk: | Linsbiff med ärtpesto samt potatismos.(L,G) |
Fisk: | Kokt torsk med äggsås samt kokt potatis.(L) |
Kött: | Helstekt fläskytterfilé med champinjonsås och potatismos.(L) |
Sallad: | Kräftstjärtar med prästostdressing samt kokt ägg.(L) |
Torsdag
Vegetarisk: | Zucchini piccata Milanese med tomatsås och ris.(G,L) |
Fisk: | Fisk piccata Milanese med tomatsås och ris.(G,L) |
Kött: | Grekisk lamm-och nötfärsbiff med tzatziki och rostad potatis.(L) |
Sallad: | Caesarsallad med kyckling, bacon och krutonger.(L,G) |
Fredag
Vegetarisk: | Rostad sötpotatis och halloumiost samt mango salsa och soyabönor.(L) |
Kött: | Chili glazade chicken drumsticks med currysås samt mangosalsa och jasminris samt rostad broccoli. |
Sallad: | Caesarsallad med kyckling, bacon och krutonger.(L,G) |
Alternativ
Gluten: | (G) |
Laktos: | (L) |
Nötter: | (N) |