beyond gravity – Vecka 22

Måndag

Vegetarisk: Kikärtsgryta med champinjoner, paprika, chili, vitlök, timjan, ingefära samt jasminris.(L)
Fisk: Panerad rödspätta med skaldjursröra samt färskpotatis.(G,L)
Kött: Kycklinggryta med champinjoner, paprika, chili, vitlök, timjan, ingefära samt jasminris.(L)
Sallad: Räkor-och kallröktlax med ägg samt dill-och gräslöksdressing.(L)

Tisdag

Vegetarisk: Gratinerad portabellosvamp med bearnaisesås och pommes.(L)
Fisk: Gratinerad sejfilé med örtagårdssås samt rostadpotatis med purjolök.(L)
Kött: Fläskytterfilé med bearnaisesås och pommes.(G)
Sallad: Räkor-och kallröktlax med ägg samt dill-och gräslöksdressing.(L)

Onsdag

Vegetarisk: Bönbiff med krämigtomatsås samt fusilli.(L,G)
Fisk: Dill bakad koljafilé med citronsås samt koktpotatis och morötter.(L)
Kött: Pannbiff smaksatt med parmesan-och basilika samt krämigtomatsås med fusilli.
Sallad: Räkor-och kallröktlax med ägg samt dill-och gräslöksdressing.(L)

Torsdag

Vegetarisk: Rostade rotfrukter med quinoa samt hummus.
Fisk: Novas fisksoppa med aioli.(L)
Kött: Tandoori marinerad kycklinglårfilé med tomatsås, basmatiris och mynta yoghurt.(L)
Sallad: Räkor-och kallröktlax med ägg samt dill-och gräslöksdressing.(L)

Fredag

Vegetarisk: Svamp risotto med rostade rödbetor samt marinerade soyabönor.(L)
Kött: Biffsauté med grönsaker samt kimchi dressing och jasminris.(L)
Sallad: Räkor-och kallröktlax med ägg samt dill-och gräslöksdressing.(L)

Alternativ

Gluten: (G)
Laktos: (L)
Nötter: (N)